Speel, leer en ontdek!

Speel, leer en ontdek! Dat is het motto van legerspeelgoed.nl. Middels een gevarieerd assortiment van militair speelgoed voor jong en oud willen wij de maatschappij en krijgsmacht op een positieve manier met elkaar in aanraking brengen.

En zeg nou zelf, wat is er leuker dan spelenderwijs ontdekken en kennis opdoen over de verschillende onderdelen en eenheden van de krijgsmacht, zoals de marine, landmacht, luchtmacht en de marechaussee?

Bovendien brengt het mensen van jong en oud tot elkaar. Bijvoorbeeld door het samen bouwen van een historisch militair platform of het spelen van een strategisch uitdagend militair bordspel.

Wist je dat?

Legerspeelgoed.nl wil meer zijn dan alleen een webshop die zoveel mogelijk producten wilt verkopen. Dit wordt onder meer zichtbaar doordat wij extra tijd steken in het plaatsen van uitgebreide productbeschrijvingen, video's en verrassende feiten en weetjes. 

Wist je dat de Nederlandse krijgsmacht tegenwoordig actief is in vijf militaire werkgebieden, ook wel domeinen genoemd? Kan jij naast land, lucht, zee en de ruimte het vijfde domein voor militair optreden opnoemen? Het goede antwoord is cyberspace, oftewel het digitale domein.

Lima Bravo

Het team van legerspeelgoed heeft een bovenmatige interesse in de Nederlandse krijgsmacht, defensie, veiligheid, geopolitiek en militaire geschiedenis. Actuele internationale militaire ontwikkelingen worden ook op de voet gevolgd. Affiniteit met deze onderwerpen geeft ons de inspiratie die goed van pas komt om legerspeelgoed.nl naar een hoger niveau te brengen. 

Met een bezoek en aankoop op legerspeelgoed.nl haal je voor een schappelijke prijs dus niet alleen plezier en kennis in huis, maar steun je ons ook bij het verder ontwikkelen van dit initiatief. Dat waarderen wij zeer!

Heb jij tips of ideeën? Twijfel niet en stuur ons een mailtje naar info@legerspeelgoed.nl

Bronvermelding

Op de hoofdpagina zijn vier foto's gebruikt met de bron: Ministerie van Defensie. Het gaat om de afbeeldingen met de Leopard 2- gevechtstank, het LC-fregat Zr.Ms. Evertsen, het Nederlandse F-35 gevechtstoestel en de Nederlandse nano-satelliet Brik-II in de ruimte. De speelgoedtank met vuurwerk en de cyberafbeelding zijn rechtenvrije stockfoto's voor commercieel gebruik.

TERUG NAAR BOVEN