30 dagen garantie: Op elke bestelling krijg je 30 dagen garantie. Mocht er binnen 30 dagen iets stuk gegaan zijn aan jouw product, dan krijg jij van ons een nieuw product opgestuurd. Dit is alleen van toepassing als er buiten onze macht om schade wordt toegebracht aan het product. 

Je komt niet in aanmerking tot garantie door eigen toegebrachte schade of diefstal. 

Product niet ontvangen: Onze gemiddelde levertijd is 1-2 werkdagen. Als u na 2-4 werkdagen uw product nog niet hebt ontvangen neem dan eerst contact op met je lokale postkantoor (dhlparcel voor Nederland, bpost voor België) Geef hierbij uw ontvangen traceer nummer aan. Waarschijnlijk heeft u het pakket gemist en ligt het daar. Als dit niet zo is neem dan contact op met ons dan gaan wij erachteraan.

Als een bestelling niet op tijd wordt opgehaald bij een ophaalpunt wordt het teruggestuurd naar de leverancier. Als dit het geval is zullen verzendkosten en retour kosten voor de klant zijn.

 > Om in aanmerking te komen tot refund of retour dient u ten eerste een mail te sturen naar ons met een bijgevoegde foto (als je product kapot is). Of indien het gaat om een retour de reden van retour.

> Een retour zending dient altijd te zijn voorzijn van track&trace, de kosten hiervan zijn altijd voor de verzender.

> Ook dient het product in originele staat retour te worden gezonden met alle componenten en originele verpakking.

> Als aan een van deze bovenstaande eisen niet wordt voldaan vervalt het recht van retour of terugbetaling.

Stuur ons altijd eerst een e-mail voor retouren of terugbetaling: info@legerspeelgoed.nl

TERUG NAAR BOVEN