Levering

Levertijd binnen Nederland: 1-2 werkdagen na het plaatsen van een bestelling. Levertijd naar België en Duitsland: 2-3 werkdagen na het plaatsen van een bestelling.

Wij verwerken bestellingen tussen maandag en vrijdag (feestdagen uitgezonderd). Bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag worden de maandag erop verwerkt.

In principe leveren wij vooralsnog alleen binnen Nederland, België en Duitsland. Als je een bestelling wilt laten versturen naar een ander land, neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzendkosten

Nederland

Wij hanteren een standaard verzendtarief binnen Nederland van € 4,95 per bestelling. Bij een bestelling van meer dan € 100,00 zijn de verzendkosten gratis. De verzendkosten worden bij het afrekenen boven de 100 automatisch aangepast naar gratis.

België en Duitsland

Voor verzendingen naar België en Duitsland hanteren wij de standaard DHL-tarieven gebaseerd op het gewicht van het pakket.

België

Standaard Verzending 0-2 kg: € 7,95
Standaard Verzending 2-5 kg: € 11,95
Standaard Verzending 5-20 kg: € 13,95

Duitsland

Standaard Verzending 0-2 kg: € 8,95
Standaard Verzending 2-5 kg: € 17,95
Standaard Verzending 5-20 kg: € 23,95

 

Thuisbezorgen of DHL ServicePoint

Je bestelling wordt bezorgd met DHL. Bij de verzendmethode kun je aangeven of je het pakket op een huisadres of bij een DHL ServicePoint wilt laten afleveren. Via track en trace van DHL kun je op elk moment je pakket volgen. In Nederland beschikt DHL over 2.800 servicepoints waar je zowel pakketten kunt verzenden als ontvangen. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare DHL ServicePoints. 

Niet thuis

Heb je gekozen voor thuisbezorging, maar was je op het moment van bezorging niet thuis? Dan zal DHL eerst proberen het pakket bij je buren af te geven. Indien het pakket ook niet bij de buren kan worden afgegeven, dan wordt het pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint bij je in de buurt bezorgd. DHL laat een kaart met een code achter in je brievenbus, zodat je via track en trace kunt zien waar je pakket wordt bezorgd. 

Na het missen van de bezorging kun je er ook voor kiezen om je pakket opnieuw thuis of bij je buren te laten bezorgen. Je kunt zelf verschillende data en tijdvakken (overdag en in de avond) doorgeven tot uiterlijk 23.59 uur.

DHL ServicePoint

Maximaal 7 dagen blijft een zending bewaard bij een DHL ServicePoint. DHL stuurt een bericht zodra de zending is bezorgd op het DHL ServicePoint. Na drie dagen stuurt DHL een herinnering. Als het pakket na een week niet is opgehaald wordt het teruggestuurd naar de verzender.

Let op! Bij het ophalen van een pakket bij een DHL ServicePoint is altijd een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) nodig. In de meeste gevallen kun je het pakket ook door iemand anders laten afhalen, maar alleen met geldige legitimatie.

Schade bij aflevering

Is een product beschadigd bij je aangekomen? Dat is zeer vervelend en in dat geval willen we je vragen om de schade meteen na ontvangst van je bestelling bij ons te melden via info@legerspeelgoed.nl. Ook verzoeken wij je een foto van het beschadigde product te maken en deze naar ons te e-mailen voordat je het retourneert. Hebben wij vervolgens het beschadigde product terugontvangen, dan zullen we een nieuw item opsturen indien het product nog leverbaar is.

TERUG NAAR BOVEN